Om företaget

Lasses Allservice är ett mångsysslande företag som hjälper dig med ombyggnad, tillbyggnad, renovering, takarbete, dörr/fönsterbyte, kaminmontering, snöröjning m.m. allt efter dina önskemål. Företaget drivs av mig Lasse Svensson.
Jag har bred kompetens och mångårig erfarenhet inom industri samt inom fastighetsunderhåll och renovering.

Vision och policy

Företagets vision är att ha en bra kundrelation och arbeta efter kundens önskemål. Jag utför varje arbete med fokus på nogrannhet, kvalitet och personlig service. Min policy är att inte bli för stora, eftersom att det blir svårare att hålla företagets vision intakt. Som ett litet företag så kan man jobba nära kunden och garantera kvalitet och tillgänglighet.

Jag välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och hjälpa till med ditt nästa projekt på fastigheten.
Jag kommer gärna till dig och lyssnar, tittar och diskuterar. Din konsulation är gratis och bara ett telefonsamtal bort!

Företagets historia

2007 bestämde jag mig för att starta Lasses Allservice. Beslutet var enkelt. Jag hade jobbat på ett antal företag innan och kände att det var dags att jag skulle få bestämma själv, genom att få nyttja all kunskap jag har och göra något bra utav det. Det blir mer lustfyllt om man gör det själv. Företaget är fortfarande inte stort, och det är så jag vill ha det för att kunna behålla en god kundrelation.

Information

Priset för våra tjänster varierar beroende på arbetet, ring för konsulation så kan vi diskutera fram ett pris.
Jag jobbar främst lokalt runt Söderhamn och vänder mig såväl till privatpersoner som till företag.
Företaget är alltid öppet!